Traduceri chineza autorizate si legalizate.

Traduceri autorizate NON-STOP in Bucuresti
Traducator chineza
http://www.traduceri-bucuresti.ro/traducator-chineza.html

(C) Albion Traduceri.Reproducerea completa sau partiala a informatiilor continute pe acest site este interzisa.
 

Stiati ca..?

Traducerea lucrarilor religioase a jucat un rol important in istorie. Calugarii Budisti  au tradus sutrele Indiene in Chineza si adesea au denaturat  traducerile pentru a reflecta mai bine cultura chineza foarte diferita, punand accentul pe notiuni cum ar fi supunerea filiala.

Evaluare de pret si traducere documente de limba chineza albion@albion.ro

Adresa biroului nostru : Bucuresti, Strada Putul lui Zamfir nr 26, sector 1 (Piata Dorobanti)

Traduceri autorizate chineza-romana sau romana chineza

Experienta noastra de peste 20 de ani in realizarea traducerilor din chineza in romana pentru companiile din Romania este o garantie a faptului ca oferim servicii de o calitate ireprosabila. Fiecare proiect de traducere in limba chineza este realizat in 3 etape distincte, prin sistemul TEP (traducere, editare, proofreading).

Traduceri autorizate chineza-engleza, chineza-franceza, chineza-rusa

Traducatorii nostri bilingvi sau trilingvi au posibilitatea de a realiza traduceri si in alte limbi de circulatie internationala, pentru audiente din Hong Kong, Taiwan sau alte piete internationale. Schimburile comerciale intre China si alte state din Uniunea Europeana sunt in crestere

Management-ul bazei de date cu terminologie (glosar de termeni). Putem edita sau construi baza de date cu termeni in limba chineza,la solicitarea clientului.

Sistemul nostru de executie rapida a traducerilor din si in limba chineza functioneaza 365 zile pe an, intr-un regim 24/7.