Intepretariat si interpreti autorizati :

Va oferim in regim permanent servicii de interpretariat autorizat :

  • Interpreti (translatori ) autorizati engleza si franceza.
  • Interpreti (translatori) autorizati italiana si spaniola.
  • Interpreti (translatori) autorizati portugheza.
  • Interpreti (translatori) autorizati rusa si ucraineana.
  • Interpreti (translatori) autorizati araba.
  • Interpreti (translatori) autorizati ebraica.
  • Interpreti (translatori) autorizati chineza.

Interpretariatul sau interpretarea este activitatea intelectuala care consta in facilitarea comunicarii orale sau prin semne,  in mod simultan sau consecutiv, intre doi sau trei sau mai multi vorbitori care nu vorbesc, sau semnalizeaza, aceeasi limba.

Termenul consacrat pentru profesie si utilizat in studiile de specialitate este cel de interpretariat pentru a se evita confuzia cu celalalt  sens/inteles al termenului de interpretare.

Nu in toate limbile se face distinctia terminologica intre traducerea scrisa in interpretariatul oral sau prin semne, ne-existand termeni diferiti pentru cele doua ramuri. Chiar si in limbile in care se face aceasta distinctie prin existenta a doi termeni diferiti, ex Romana :traducere versus interpretariat sau translatie

Engleza: translation versus interpreting or interpretation

De multe ori termenul traducere respectiv translation este utilizat pentru ambele domenii cu valoare de generalizare, mai ales atunci cand nu este vorba de texte lingvistice cu caracter stiintific.

Contactati biroul nostru de traduceri engleza din Bucuresti pentru traduceri autorizate, traduceri legalizate, apostile documente sau interpretariat autorizat de limba engleza

Asiguram traduceri autorizate si legalizate (la cerere) pentru majoritatea limbilor de circulatie internationala.

SUNA ACUM