TRADUCATOR MAGHIARA

Traduceri maghiara

Tipurile de traduceri cele mai solicitate biroului nostru :

  • traduceri maghiara-romana si romana maghiara-autorizate pentru contracte comerciale 
  • traduceri maghiara romana si romana maghiara diplome de bacalaureat, diplome de licenta / master
  • traduceri autorizate maghiara-engleza, engleza-maghiara
  • traduceri autorizate maghiara-franceza, franceza maghiara

Contactati biroul nostru de traduceri maghiara din Bucuresti pentru a beneficia de traduceri autorizate, traduceri legalizate, apostile documente sau interpretariat autorizat in limba maghiara.

Asiguram traduceri autorizate si legalizate (la cerere) pentru majoritatea limbilor de circulatie internationala.

SUNA ACUM

Stiati ca..?

Sfantul Ieronim, patronul sfant al traducerii, este in continuare considerat unul dintre cei mai mari traducatori din istoria transpunerii Bibliei in Latina.  Biserica Romano Catolica a folosit aceasta traducere ( cunoscuta sub numele de Vulgate) timp de secole, dar chiar si aceasta traducere a iscat la inceput multe controverse.

Perioada precedenta si cea contemporana cu Reforma Protestanta a vazut in traducerea Bibliei in limbile Europene locale, un demers ce a afectat considerabil/substantial Crestinitatea Occidentala impartind-o in Romano Catolicism si Protestantism, din cauza divergentelor intre Catolici si Protestanti cu privire la interpretarea unor cuvinte si pasaje de importanta cruciala.

Biblia in germana a lui Martin Luther, cea in poloneza a lui Jakub Wujek, si cea in Engleza a lui King James au avut efecte durabile / de lunga durata asupra religiilor, culturilor si limbilor tarilor respective.